2018.03.05.

Kedves Szülők és Pedagógusok!

Március 6-án idén is országszerte megünneplik a logopédusok a Logopédia Európai Napját! Ez alkalomból mi is szeretettel várjuk nyílt foglalkozásainkra az érintett gyermekek szüleit és pedagógusait! További részletek itt! Kispesti Logopédusok


 

2018. 03. 05.

A kora gyermekkori megfelelő mozgásfejlődést, és az intő jeleket mutatja be a Dévény Alapítvány tájékoztató füzete.
<Itt elérhető>

 

Változások a logopédián - 2017/2018-as tanév!

Kedves Szülők!

Az idei tanévben is változott az adott intézményeket ellátó logopédusok személye. Ide kattintva tájékozódhatnak arról, hogy gyermekük intézményében ki tarja a logopédiai foglalkozásokat.
 
 

2016. 08. 28. Diszlexia, hiperaktivitás, figyelemzavar - rendet tesz a neuropszichológus

Ismét egy érdekes cikk arról. hogyan hat a gyermeki agyra a televízió, a számítógép, a tablet, és arról, miért fontos a mese, a mozgás, az együtt töltött minőségi idő.
 
 

Antanténusz, szórakaténusz.....

Itt az iskolaválasztás! Ismét aktuális a téma. A biztos iskolakezdés feltételei a beszéd és nyelvi érettség szempontjából, logopédus szemmel. Sej- Sebestyén Andrea logopédus cikkét itt tekinthetik meg.
 
 
 
 

2016. 03. 01.

Mi történik a gyermekek agyában, ha tévéznek?

Hogyan hat a média az emberi agy fejlődésére? Van-e gyerekeknek szóló jó tévéműsor vagy számítógépes játék? Miért fontos a mozgás, az olvasás egy kisgyermek számára? Mindezekre a kérédésekre választ kaphatunk a következő cikkből.
< - Itt - >

 
 

 
n
 

Mi az az ADOBE READER?

Ebben a menüben találhat rövid leírást arról, hogy a Kispesti Logopédiai Szakszolgálat által kiadott dokumentumokat, hogyan tudja elolvasni. A legtöbb felhasználó számítógépén alapból megtalálható ez a dokumentum megnyitó alkalmazás, azonban ha nehézsége lenne a megnyitásukkal, szüksége lehet a dokumentum letöltésére.

Az Adobe Reader PDF által készült dokumentumok megtekintéséhez INGYENESEN letöltheti az Adobe Reader programot!

Miért van szüksége erre? Az Adobe Reader egy olyan alkalmazás, amelynek segítségével kisebb eséllyel tölt le véletlen vírusokat, melyeket más dokumentumok tartalmazhatnak.

 • Ugrás vissza a letöltések menübe...
 •  
   
   
   

  Események   |   Letöltenivalók   |   Bemutatkozás   |   Adatvédelem   |   Használati Feltételek   |   Kapcsolat

  Készült (c) 2010 Kispesti Logopédiai Szakszolgálat. Minden jog fenntartva.